Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

A-tým Zimní turnaj Lomnice n/P

27.02.2017 17:37

11.02.2016

FK ŽBS Železný Brod - SK Bakov   4:5 (2:4)


Šverma

  Král   Šilhán  Musílek   Makula           

Kysela   Novotný    Holeček   Salaba    

 Kysela   Šefr       

Střídali: Kučera, Kotlár M.                      

     Čtvrtý turnajový zápas Brod sehrál bez několika hráčů základu. Nicméně přesto byl Brod favoritem. V úvodu to také potvrdil, když po faulu na Kyselu penaltu proměnil Holeček. Pak ale přišly hrubé chyb v obraně a soupeř  třemi góly otočil vývoj zápasu. Holeček sice snížil, ale Bakov opět z brejku zvýšil na dvougólový rozdíl. Ve druhém poločase Brod přidal a snížil Šefrem. Soupeř ale opět z brejku zvýšil. Šefr po krásné akci dal na 5:4. To ale bylo ze strany Brodu vše a tak poprvé v přípravě prohrál.

 

18.02.2016

FK ŽBS Železný Brod - SK Semily   1:3 (0:2)

 

     Druhou prohru Brod utrpěl v sobotu 18.2. se soupeřem, se kterým začne jarní mistrovské boje. Kombinovaná sestava Brodu na soupeře nestačila a zaslouženě prohrála. Střelcem branky byl v závěru Škaloud.

 

FC Vrchlabí - FK ŽBS Železný Brod   2:0 (1:0)

     V sobotu 18.2. sehrál Brod i druhý zápas. Tentokrát si vyjel do Vrchlabí, které vede královohradeckou 1.A třídu. Byla to kvalitní příprava, kterou ovlivnila neproměněná penalta Šimka z 13.min. Soupeř se ujal vedení v 24.min. po pěkné nechytatelné hlavičce. Ve druhém poločase mohl vyrovnat Kysela nebo Štastný, ale místo toho přišla v 75.min. po brejku druhá branka Vrchlabí, která rozhodla tuto přípravu. Asi spravedlivý výsledek.

 

 

 

Vyhledávání