Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

Slovan Hrádek nad Nisou - FK ŽBS Železný Brod

25.04.2010 19:20

FOTOGALERIE

24.4.2010

SLOVAN HRÁDEK NAD NISOU  - FK ŽBS ŽELEZNÝ BROD     3:1 (2:0)

Áčko Brodu prohrálo potřetí v řadě !!!

 

Braniš

Vozka   Král   Šilhán  Linka 

Makula (60.min. Hadač Lukáš)  Hadač Pavel   Šimek  Wanacki (75.min. Podstavek)

 Javůrek   Hartl 

 

Branka FK ŽBS:  Hartl

     Bez několika hráčů základní sestavy brodský tým na hřišti v Chrastavě na svého soupeře nestačil a zaslouženě prohrál a povážlivě se propadá v tabulce.

Více z Libereckého deníku:
Hrádek na chrastavském pažitu začal náporem a ve 4. minutě Štálík zahodil první šanci. Ve 20. Štálíkova přihrávka našla Hynka a Hrádek vedl. Ve 29. sice Kraus netrefil přesně, ale Procházka byl správně postaven – 2:0. Pak mířil vedle Kraus, Kahlovi v poslední vteřině utekl v šanci míč, trestný kop Vinše šel půl metru nad. Hrálo se v režii Hrádku, který měl namále hned po přestávce, ale Vašíček kryl penaltu Šimka, když předtím musel faulovat. Po čtyřech dalších šancích domácích, konečně gólově zahřmělo po samostatné akci Krause. Pak vystrčili růžky i hosté, ale brejky byly zlikvidovány. Přesto se Brod dostal ke slovu, když chybovala celá obrana.


Branky: 20. Hynek, 29. Procházka, 60. Kraus – 85. Hartl. Rozhodčí: Marek, ŽK: 2:2. Diváků: 180. Hrádek: Vašíček, Brožík, Váňa (70. Holec), Filip – Kahl, Janáček, Hynek (60. Skrbek), Kraus – Procházka, Štálík (46. Kozák).

Vyhledávání