Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

A-tým Zimní turnaj Lomnice n/P

09.02.2017 09:14

21.01.2016

FK ŽBS Železný Brod - FK Přepeře   1:0 (0:0)

     21. ledna Brod rozehrál zimní turnaj v Lomnici a hned narazil asi na nejtěžšího soupeře. Ambiciózní Přepeře byli zpočátku lepší, ale po zranění nejlepšího hráče Bíny Brod převzal taktovku zápasu do svých rukou a byl lepší. Spalovačem šancí se stal Holeček, který měl tři jasné šance, které nedal. Nakonec ale Holeček zápas rozhodl, když se pěkně trefil hlavou v 54.min. Soupeř měl v průběhu druhého poločasu dvě větší šance, ale celkově Brod vyhrál zaslouženě.

 

28.01.2016

FK ŽBS Železný Brod - FK Košťálov   5:1 (1:0)

     28. ledna čekal v Lomnici na Brod Košťálov. Brod měl k dispozici 18 hráčů a tak se zkoušelo. Hned v úvodu vypracoval Šefr gól Kyselovi, který otevřel skóre zápasu. Pak dal gól Salaba, ale nepochopitelně nebyl uznán. Brod svou převahu vyjádřil gólově až druhý poločas. Holeček zvýšil na 2:0. Picek na 3:0. Pak Kotlárovi T. byla odpískána penalta a soupeř snížil na 3:1. Makula a Maryško pak upravili na konečných 5:1.

 

05.02.2016

FK ŽBS Železný Brod - SK Miletín   2:0 (1:0)

     První únorovou neděli čekal ve třetím turnajovém zápase na Brod B-třídní Miletín. Brod překvapivě herně nebyl lepším týmem. Soupeř dobře kombinoval a i pohybově byl lepší. V 5.min. po chybě obrany soupeř trefil lobem břevno. Pak se přeci jen projevoval rozdíl v soutěžích a Brod měl více šancí. V závěru poločasu Šťastný našel hlavu Holečka, který otevřel skóre zápasu. Ve druhém poločase měl Brod několik šancí na zvýšení, které nedal a tak byl soupeř dvakrát blízko k vyrovnání. V závěru přidal druhý gól Kysela a pojistil tak výhru Brodu. 

Vyhledávání