Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

02.06.2018 FK Přepeře - FK Železný Brod

04.06.2018 10:54

02.06.2018

FK Přepeře - FK Železný Brod 3:5 (2:2)

Brod porazil druhé Přepeře

sestava FK ŽBS :                                                   Kopal

Aubrecht    Šilhán    Musílek    Král

Picek (76.min. Kysela)   Makula   Maryško (25. Kotlár T.)  Vanc   Hloušek

Svoboda (73.min. Šefr)

 

     V dalším zápase nadstavby zajížděl brodský tým do Turnova, kde ho čekal dosavadní nejlepší tým jarní části krajského přeboru Přepeře. Soupeři sice pár hráčů chybělo, ale i tak proti Brodu nastoupil velmi silný. Od úvodu to byl celkem vyrovnaný zápas. Brod hrál odvážně a ujal se vedení v 21.min., kdy se míč trochu náhodně dostal před prázdnou branku ke Hlouškovi a ten otevřel skóre zápasu 0:1. Prakticky vzápětí se dostal do vyložené šance Picek, kterého zradilo zpracování a šanci promrhal. Z protiútoku domácí vyrovnali, když se skrz děravou obranu Brodu prosadil Novotný 1:1. O tři minuty později Brod opět vedl. Po Aubrechtově centru se míč opět odrazil ke Hlouškovi, který znovu skóroval 1:2. Ve 30.min. nastřelil tyč domácí branky Makula. Ve 34.min. Brod chyboval při autu domácích, kdy zůstal Hloušek sám na dva hráče a po vhození autu došlo k přečíslení. Následný centr si našel domácí  Petřík a pěknou hlavičkou k tyči vyrovnal 2:2. Do poločasu měl soupeř ještě jednu šanci, ale skóre se již nezměnilo.

     Nástup do druhého poločasu Brod zaspal a Přepeře po pěkné patičce Řeháčka otočili v 46.min. vývoj zápasu ve svůj propsěch na 3:2. Hosté se ale nevzdávali a dál byli domácímu favoritu nepříjemným soupeřem. Brodské výpady ale nevedly k vyrovnání a zhruba v 65. min. měli domácí šanci pojistit své vedení. Gól ale přišel nečekaně na druhé straně, když Makula prostrčil míč v 73.min. na osamoceného Hlouška, který střelou od tyče završil svůj hattrick a vyrovnal na 3:3. V závěrečných minutách byl Brod nebezpečnější a hned po  svém příchodu na hřiště měl slibnou pozici Kysela. V 82.min. se dostal za obranu domácích Kotlár a střelou podél gólmana Přepeř dostal Brod do vedení 3:4. Domácí poté dokázali vyrobit v brodském vápně ještě jeden závar, ale vše pro hosty dobře dopadlo. V poslední minutě přišla pojistka Kotlára, který své 50metrové sólo zakončil podobně jako při předchozí brance a zvýšil na konečných 3:5. V Turnově tak došlo k milému překvapení.

Přepeře jsme již potrápili v prvním jarním kole v Brodě a pro nás jsou určitě nejlepším týmem jara. Nicméně tím, že minulé kolo remízou v Hamrech reálně ztratily šanci na vítězství v krajském přeboru, tak jsme si mysleli na dobrý výsledek. Hráli jsme dobře a tím opět potvrdili naši jarní výkonnost. I když soupeř má několik zraněných, tak byl silný a výhry si hodně ceníme.“ uvedl za Brod Kletečka Jaroslav

Branky – 23.min. Novotný, 34.min. Petřík, 46.min. Řeháček – 21.min., 26.min. a 73.min. Hloušek, 82.min. a 90.min. Kotlár T.

Rozhodčí: Rouček      ŽK: 1:1,     Diváků: 60

 

Vyhledávání