Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

04.09.2016 FK ŽBS Železný Brod U13 - MFK Podještědí U13

07.09.2016 08:56

04.09.2016

FK ŽBS Železný Brod - MFK Podještědí  9:1 (2:0)

 

sestava FK ŽBS :                                                   Michaler

Vepřek A., Čapek, Drexner

Phan, Podzimek, Brožek Jakub

Kadlec

(Hnídek, Pěnička)

 

     V dalším domácím zápase, tentokrát ovšem na hlavním stadionu v Turnově, se brodští fotbalisté utkali s týmem z Podještědí, které je převážně složeno z hráčů ročníku 2005 z jabloneckého FK. Od úvodního hvizdu jsme byli více na míči, podnikali zajímavé akce, nicméně žádná z brankových příležitostí ne a ne přijít. A když už šance přišla, tak Vítek Phan a ani Dan Kadlec neseštelovali svá mířidla přesně a zakončili mimo branku hostů. Ve 20. minutě se drzým průnikem po levé straně uvolnil Mates Podzimek a krásnou přihrávkou vybídl Vítka Phana, pro něhož nebylo problémem vstřelit úvodní gól zápasu. Těsně před půlí pak pojistil náskok Mates Podzimek.

     Ve druhém poločase se rozjel brankostroj našich borců. Nejdříve se obranou hostů prosmýkl Adam Vepřek a krásným naznačením posadil brankáře Podještědí na jeho pozadí. Skórovat mu pak do odkryté branky nedělalo problém. O chvíli později se z pozice středního obránce vydal na výlet Péťa Čapek a svůj únik zakončil přesně. O další branky se pak postaral opět Vítek Phan, poprvé se za mladší žáky trefil Danda Kadlec a účet utkání z naší strany uzavřel Honza Hnídek dvěma slepenými góly, a taktéž jeho prvními za tuto věkovou kategorii. V úplném závěru jsme pak soupeře pustili k jedinému rohu utkání, který Podještědí využilo a zkazilo tak radost Štěpánu Michalerovi, jenž by si nulu za předvedený a spolehlivý výkon určitě zasloužil.

     Brodští žáci tak opět ukázali, že pokud běhají a jsou v zápase aktivní, výsledek i radost se z utkání vždy dostaví. Doufejme, že se ve stejném světle představí i v dalších kolech soutěže.

branky: 2x Phan, 2x Podzimek, 2x Hnídek, Čapek, Vepřek A., Kadlec

 

Vyhledávání