Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

09.04.2017 FK ŽBS Železný Brod U13 - FK Sedmihorky U13

14.04.2017 08:48

09.04.2017

FK ŽBS Železný Brod - FK Sedmihorky   7:2 (3:1)

 

sestava FK ŽBS :                                                   Michaler

Drexner, Čapek, Paldus

Brožek Jan, Podzimek, Vepřek J.

Vepřek A.

(Brožek Jakub, Kadlec, Hnídek)

 

      První domácí utkání mělo být původně odehráno na přírodní trávě v Turnově, avšak vzhledem k nepříznivému počasí v uplynulých dnech bylo přesunuto na naší umělou trávu v Železném Brodě. A na ní umíme...

     Zápas začal zostra a hned v úvodu se poprvé, nikoliv naposled, trefil Mates Podzimek. Soupeř se do šancí dostával jen sporadicky, ale svoji první střelou na naší branku v utkání dokázal srovnat skóre. Rána hostujícího hráče byla ovšem parádní. V průběhu první půle jsme však předváděli velmi pohledný fotbal a výsledkem byla krásná branka Honzy Vepřeka, jenž se na levé straně uvolnil a svojí „slabší“ pravačkou vstřelil nesmírně důležitý gól. V úplném závěru prvního poločasu pak naše vedení navýšil opět Mates Podzimek, jenž využil zaváhání hostujícího obránce. Druhá půle pak byla našimi fotbalisty odehrána jako z partesu. Soupeře jsme přišpendlili na vlastní polovině a bylo jen otázkou času, kdy padnou další branky. Ve 35. minutě dokončil hattrick Mates Podzimek a v minutě padesáté se pak prosadil Honza Brožek. Sedmihorky pak po zaváhání Štěpána Michalera snížily, v závěru utkání jsme však přidali ještě dvě branky. Po krásné akci se trefil do prázdné branky Dan Kadlec a po rohovém kopu se prosadil Petr Čapek, jenž si vstřelený gól za předvedený výkon rozhodně zasloužil.

     Chválit se má jen s mírou, kluci si ovšem pochvalu za pohlednou a aktivní hru zaslouží. Snad se nám předvedený výkon podaří zopakovat i v dalším zápase v Českém Dubu, kde se utkáme s týmem Podještědí.

branky: 3x Podzimek, Vepřek J., Brožek Jan, Kadlec, Čapek

 

Vyhledávání