Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

16.09.2018 Jiskra Višňová - FK Železný Brod

19.09.2018 10:28

16.09.2018

Jiskra Višňová - FK Železný Brod 3:2 (1:1)

Brod padl ve Višňové

sestava FK ŽBS :                                                   Kopal (12. Musílek)

Havrda   Maryško   Šilhán    Kotlár M.

Picek   Vanc   Novotný   Makula K.   Hloušek (68.min. Šefr)

Svoboda

 

     Hned v úvodu zahrozil Svoboda, ale prakticky nulového úhlu prázdnou branku netrefil. Vzápětí se vřítil Svoboda do domácího vápna, kde byl loktem atakován, ale penalta se nepískala. V 7.min. byl nešetrně při rohovém kopu domácích  faulován brankář Kopal a zápas pro něj skončil. Do branky se z pole přesunul náhradní gólman Novotný. Brod byl v prvním poločase více na míči. Domácí nejvíce hrozili ze standartních situací. Po jedné z nich ve 22.min. propadl míč před branku Brodu, kde bránil nedůrazně Havrda a domácí Zimák z malého vápna otevřel skóre 1:0. Brod ale rychle vyrovnal, když se v 28.min. odrazil na penaltě míč k Musílkovi a ten přesnou ranou k tyči vyrovnal 1:1. Poté měl Brod tutovku, do které se dostal Picek, ale nedal. Z protiútoku nedali tutovku ani domácí a tak se šlo do kabin za remízového stavu.

     Úvod druhého poločasu hosté zaspali. Jednoduchý centr do velkého vápna směřoval na brodského Kotlára, který se bohužel nechat předskočit dorostencem Michálkem, který v krkolomné pozici neuvěřitelně trefil k tyči. Ve 49.min. byl odpískán proti Brodu přísný přímý kop z 19m, který následně Soukup přesnou ranou využil na 3:1. Tento strašidelný úvod druhého poločasu následně určil vývoj dalších minut. Brod útočil do pevně postavené obrany a s tou si moc nevěděl rady. Naopak Višňová hrála převážně na brejky a v tom byla neskutečně silná. Během druhého poločasu domácí mohli z brejků přidat klidně čtyři další branky. Brod si vytvořil několik závarů, ale prosadil se až v 87.min. kdy se trefil Šilhán. V 89.min. měl na hlavě vyrovnání Havrda, ale na brankové čáře trefila jeho hlavička spoluhráče Šefra, který smolně zabránil gólu. Další tlak Brodu již nepřišel, protože se záhadně nenastavila ani vteřina a tak Brod padl 3:2.  A tak mohl domácí hlasatel konstatovat:“ Višňová s oroseným čelem vyhrála“.

„Smůla se nám lepila na paty od první minuty až do té poslední. Góly jsme dostali díky nedůraznému pokrytí domácích hráčů v pokutovém území. Úvod druhého poločasu rozhodl a poté jsme z brejků mohli dostat několik gólů. Na druhou stranu jsme nakonec mohli zápas i zremizovat. Rozhodčího hodnotit nebudu, ale všiml jsem si, že po zápase nebylo jediného hráče Brodu, který by si s ním podal ruku. Takže spokojenost tam rozhodně asi nebyla. Dnes to byl pro nás nešťastný zápas se vším všudy.“ uvedl za Brod Kletečka Jaroslav

Rozhodčí: Hnětynka   ŽK: 0:1    Diváků: 130

 

Vyhledávání