Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

26.08.2017 Slovan Hrádek U13 - FK ŽBS Železný Brod U13

28.08.2017 12:49

26.08.2017

Slovan Hrádek n.N. - FK ŽBS Železný Brod  2:10 (1:5)

 

sestava FK ŽBS :                                                   Michaler

Antosz, Čapek, Ursta

Brožek Jan, Vepřek Jan, Mihalo

Vepřek A.

(Kurfiřt, Kadlec, Novák)

 

     Po třítýdenní letní přípravě jsme odehráli první mistrovské utkání na hřišti v Hrádku nad Nisou proti místnímu týmu. V úvodních minutách naši hráči na hřišti dominovali, z mnoha šancí jsme ovšem proměnili pouze jednu. V prvním poločase si Hrádek nevytvořil jedinou šanci, a tak jsme mu ji sami nabídli. Po naší tragické rozehře se domácí dostali lacino k vyrovnání. Ve zbytku první půle jsme již žádnou minelu v obranné hře nepředvedli a zatížilo konto Hrádku dalšími čtyřmi brankami, které padaly po velmi pěkných akcích. Stav byl tak ve 30. minutě utkání 5:1 pro naše hráče.

     Do druhé půle jsme nastoupili stejně, jako jsme končili dějství první. Přidali jsme další dvě branky a zdálo se, že zbytek utkání dohrajeme v naprostém poklidu. Nicméně kolem 40. minuty přišla naše hluchá desetiminutovka a Hrádek se poprvé v utkání dostával na dostřel naší branky. Po dorážce z trestného kopu snížil a i v dalším průběhu si vytvořil několik možností k ohrožení brodské svatyně, nicméně bez střeleckého vyjádření. V posledních minutách jsme ovšem hru opět ovládali a přidali další tři pěkné branky.  Zápas tak skončil 10:2 v náš prospěch.

     Utkání tak lze hodnotit vcelku pozitivně. Schopnost vytvářet si šance je v naší útočné fázi nadále vysoká, s jejich proměňováním jsme ovšem stále na půli cesty. Zarážející jsou tak především dvě inkasované branky, které patří do kategorie těch nejzbytečnějších. V příštím zápase nás čeká společný tým Jilemnice a Roztoků, které odehrajeme na domácím hřišti v Turnově v neděli 3. září a to v tradičním čase od 11:15.

Branky: 2x Čapek, 2x Vepřek Jan, Brožek Jan, Kadlec, Antosz, Vepřek A., Mihalo, Kurfiřt

Vyhledávání