Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

27.04.2019 FK Sedmihorky - FK Železný Brod

28.04.2019 16:43

27.04.2019

FK Sedmihorky - FK Železný Brod 1:2 (1:2)

Brod zvládl zápas v Sedmihorkách

sestava FK ŽBS :                                                   Kopal

Aubrecht   Šilhán   Musílek   Král  

Picek  Vanc (46.min. Kotlár M.)  Makula  Kotlár T.   Kysela (85.min. Olyanin)

Hloušek

 

     Oba týmy měly v tabulce shodně před zápasem dvacet pět bodů a tak šlo prakticky o přímý souboj o šesté místo zaručující postup do finálové skupiny krajského přeboru. Brod sestavu lepil a do zápasu obětavě nastoupili s horečkou Picek a nemocný Vanc. Hosté byli od úvodního hvizdu lepším týmem. Hned ve 3.min. měl šanci Hloušek, ale pálil vedle. Stejný hráč se dostal k odraženému míči v 9.min. a tentokrát byl v koncovce přesný a Brod tak díky Hlouškovi vedl 0:1 Sedmihorky se do hry dostávaly málo, ale ve 20.min. Brod zbytečně ztratil míč ve středu hřiště a po následné rychlé akci domácí posila z Jenišovic Randák propálil z úhlu brankáře Kopala a vyrovnal na 1:1. Ve 29.min. Brod pěkně sehrál rohový kop, ale Kotlár T. z velké šance přestřelil. V 31.min. Kysela bodlem vyprášil rukavice brankáře domácích a z následného brejku domácích se dostal do šance Randák, ale v dobré pozici zakončil pro Brod naštěstí slabě. V 34.min. po příhře Aubrechta měl velkou šanci Kysela, ale branku minul. V 36.min. Makula prostrčil na Hlouška, který běžel sám na branku soupeře a polovysokou střelou k tyči poslal Brod opět do vedení 1:2. Do poločasu se skóre již neměnilo a Brod tak zaslouženě vedl.

     Do druhého poločasu musel střídat Vanc. Hra se vyrovnala. V 51.min. pěkně zaútočil ze stopéra Musílek, před brankou hledal Hlouška, ale domácí bek v poslední chvíli společně s brankářem Koudelkou odvrátili pohromu. Hra poté plynula bez větších šancí. Domácí měli nějakou tu standardku a za hosty se dostal dvakrát do brejku Hloušek, který ale neměl dostatečnou rychlost akci dotáhnout až před branku Sedmihorek. A tak až ke konci utkání přišel závěrečný nápor domácích, který hosté celkem v pohodě ustáli. Bohužel v nastavení došlo ke zranění brankáře Kopala, který musel ze hry odstoupit a na dvě minuty do branky šel kapitán Šilhán. Domácí vyprodukovali jeden závar, který skončil naštěstí nastřelením Krále, který střelu zablokoval. Brod se poté již mohl radovat ze tří bodů.

Branky: 20.min. Randák – 9.min. a 36.min. Hloušek

Rozhodčí: Mizera    ŽK: 4:2   diváků: 62

„Vyhráli jsme zaslouženě. První poločas jsme hráli opravdu dobře. Jen nás mrzí zranění brankáře Kopala na konci zápasu.„ uvedl za Brod Kletečka Jaroslav.

Vyhledávání