Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

28.7.2013 přípravné útkání Horní Branná - FK ŽBS Železný Brod

30.07.2013 19:04

Dolní Branná - Fotbalisté Železného Brodu pokračují v přípravě na premiérovou divizní sezonu. V prvním přátelském utkání porazili svěřenci trenéra Josefa Hlouška Horní Brannou vysoko 12:1.

Horní Branná - Železný Brod 1:12 (1:7)

V neděli se na hřišti v Dolní Branné oba celky domluvily, že se bude hrát na třetiny. To však hosty z Železného Brodu nijak neodradilo od aktivní hry a během několika málo minut se dostal divizní nováček do tříbrankového vedení.

Po polovině devadesátiminutového utkání již byl stav 7:1 a hosté z Brodu trochu polevili ve svém nasazení, byť se do konce utkání trefili ještě pětkrát. „Když bylo skóre tak vysoké, začali kluci situace řešit špatně. Bylo tam snad pět loženek, které ještě měly skončit gólem," řekl po utkání vedoucí mužstva Luděk Hnídek.

Nicméně Brod se prezentoval pohlednou hrou a valná většina vstřelených branek byla výstávní. Ovšem Hnídek si uvědomuje, že kvalita soupeře byla někde trochu jinde. „Je to tým z I. A třídy. Něco víc nám ukáže úterní zápas se Sedmihorkami, které posílily," řekl Hnídek. Navíc se v dresu Brodu představila první větší letní posila, David Hloušek, který působil naposledy v Jablonci n. J., bude v týmu hostovat.

Branky Brodu: Aubrecht 4, Holeček 3, Hartl 2, Havrda 2, Wanacki 1. Ž. Brod: M. Kordík (46. Kopal) - Kovář, Maryško, Hozda, J. Kordík - Hartl, Brožek, Aubrecht, Hloušek - Wanacki, Holeček; průběžně střídali: Havrda, Picek, Halama, Kotlár.

Autor: Martin Bergman (převzato z Jabloneckého deníku)

Vyhledávání