Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

29.09.2018 Slovan Hrádek n.N. - FK Železný Brod

02.10.2018 09:57

29.09.2018

Slovan Hrádek n.N. - FK Železný Brod 1:1 (0:1)

Brod přivezl z Hrádku bod

sestava FK ŽBS :                                                   Novotný

Kotlár M.    Kotlár T.    Musílek   Král.

Picek (87.min. Habr)  Vanc   Svoboda   Makula K.  Hloušek

Kysela (85.min. Olyanin)

 

    K dalšímu zápasu Brod zajížděl na hřiště tradičního účastníka krajského přeboru. V prvním poločase byl brodský tým nebezpečnější. Poprvé zahrozil v 9.min., kdy Kysela unikl po křídle a před brankou vznikl závar, který gólem neskončil. I v dalších minutách bylo rušněji před brankou Hrádku. První gólový moment zápasu přišel v 38.min. Svoboda pěkně uvolnil Makulu, který postupoval sám na branku Hrádku, následně udělal kličku brankáři a do prázdné branky skóroval 0:1. Soupeř toho moc v prvním poločase nevytvořil, ale nakonec mohl v 44.min.  vyrovnat. Kotlár M. chyboval na polovině Hrádku, který se poté dostal do brejku a jen zákrok Novotného zachránil Brod od vyrovnání.

      Nástup do druhého poločasu Brod nezvládl a v 47.min. Hrádek nastřelil břevno brodské branky. Poté mohl zvýšit Kysela, který běžel sám na branku, ale trefil jen vyběhnutého brankáře. Domácí měli další možnost k vyrovnání, ale Brod na třikrát s velkou klikou odolal. V 81.min. unikl Kysela, který našel přihrávkou pod sebe Svobodu, který bohužel prázdnou branku Hrádku z 12m přestřelil. Nedáš dostaneš tentokrát platilo a Hrádek prakticky z další akce vyrovnal. Hra se přelila k rohovému praporku Brodu a Hrádek získal aut. Domácí ho hodili do pokutového území, odkud se odrazil na hranici velkého vápna, odkud ho Brožík parádně trefil k tyči a bylo to 1:1. To soupeře povzbudilo a snažil se strhnout vedení na svou stranu a měl jednu tutovou šanci. Tu Novotný ale naštěstí zlikvidoval a tak zápas skončil smírně.

„Asi spravedlivá remíza. V prvním poločase jsme byli lepší. Bohužel druhý poločas nebyl z naší strany ideální a soupeř si za svou aktivitu vyrovnání zasloužil. Mrzí nás dvě nevyužité šance ve druhém poločase. Minutu před vyrovnávacím gólem jsme měli jasnou tutovku do prázdné branky a mohlo být rozhodnuto. Naopak na konci jsme se strachovali i o ten bod. Každopádně vzhledem k vývoji zápasu považuji remízu za ztrátu.“ uvedl za Brod Kletečka Jaroslav.

ŽK: 2:1      Diváků: 145

 

Vyhledávání