Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

30.03.2019 FK Železný Brod - Spartak Chrastava

01.04.2019 15:17

30.03.2019

FK Železný Brod - Spartak Chrastava 1:1 (1:0)

Brod znovu přišel o vítězství v závěru zápasu

sestava FK :                                                        Mařík

Kotlár M.   Šilhán   Musílek   Aubrecht

Olyanin (49.min. Kysela)   Makula   Kotlár T.   Vanc   Picek

Hloušek

     Po remíze v Rovensku, která se zrodila ve čtvrté minutě nastavení, chtěl brodský tým naplno bodovat. Hned v 1.min. měl tutovku Hloušek, ale střílel těsně vedle. Ve 4.min. hosté v šanci přestřelili. Brod poté udával taktovku zápasu a měl spoustu šancí, ale koncovka byla nedůsledná. A tak šance Picka, Hlouška, Aubrechta a Olyanina gólem neskončili. Brod se prosadil až ve 43.min., kdy Makula trefil z přímého kopu břevno a dorážku uklidil Hloušek 1:0.
     I druhý poločas byl Brod jasně lepší a měl snad sedm vyložených šancí. Dvě obrtutovky měl na kopačce. Dále měl šanci Hloušek, Makula, Picek, Musílek. Vancova tečovaná střela těsně vedle. A tak Brod urazil fotbalového boha a Chrastava po chybné rozehrávce Šilhána podnikla v 89.min. brejk, který skončil v síti domácí branky. Brod tak nepochopitelně ztratil další zápas v závěru zápasu.

Branky: 43.min.Hloušek – 89.min. Suk Lukáš
Rozhodčí: Karel Rouček   ŽK: 3:0  diváků: 130

„Hráli jsme v poli dobře, ale naše dnešní neschopnost v koncovce se jen tak nevidí. Tolik neproměněných šancí si koledovalo o trest a ten bohužel přišel. Chrastavě jsme doslova darovali remízu.“ uvedl za Brod Kletečka Jaroslav.

Vyhledávání