Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

31.08.2019 FK Železný Brod - TJ Doksy

03.09.2019 17:50

31.08.2019

FK Železný Brod - TJ Doksy 1:2 (0:0)

Brod opět prohrál

sestava FK :                                                        Kopal

Aubrecht(82.min.Kotlár M.)   Kotlár T.  Novotný   Habr

Kysela (68.min. Šefr)  Havrda   Picek   Makula K.   Hloušek

Holeček (87.min. Štastný)

 

     Do Brodu přijel poslední vítěz krajského přeboru, který předvedl brejkovou akci ve 3.min., ale hosté zakončili vedle. Ve 4.min. měl šanci Holeček, který ale loboval přes branku. V 5.min. se dostal k centru Makula a byla z toho tyč hostující branky. V prvním poločase toho domácí hostům moc nedovolili. Asi největší nebezpečí byl roh ve 30.min., kdy domácí neuhlídali hostujícího hráče, ale ten hlavičkoval nepřesně. V 41.min. měl slibnou šanci Kysela, ale hostující brankář s námahou vyrazil a k dorážce se nikdo z Brodu nedostal.

     Druhý poločas začal velkou šancí Habra ve 48.min., kdy byl opět fantastický brankář Doks Vosecký. A ani dorážku Habr nezvládl, respektive ukopl míč Novotnému, který byl v lepší pozici. Brod byl ve druhém poločase lepším týmem a dokázal si vytvořit další dvě stoprocentní šance. Hloušek dostal míč po krásné akci na malé vápno, kde byl naprosto osamocený. Ale šanci neuvěřitelně zazdil. Svou tutovkou pohrdl i Kysela a tak bylo skóre nadále 0:0. Brod se tlačil do útoku a v 81.min. měl výhodu autového vhazování. Následně se dostal na vápně k zakončení Šefr, který ale nastřelil hráče před sebou. Míč se pro hosty odrazil tak šťastně, že mohli založit rychlý protiútok. A ten bohužel hosté zvládli brilantně a Polívka posadil domácí doslova na zadek a ranou k tyči otevřel skóre zápasu 0:1. V 86.min. hrubě chyboval na malém vápně Habr a Doksy díky Burianovi vedli již 0:2. Brod to ale nevzdal a Picek dokázal snížit v 89.min. na 1:2. Závěrečný dvouminutový nápor Brodu ale Doksy zvládly a odvezly si tři body.

„Zápas jsme odehráli celkem dobře. Ale neuvěřitelně nás sráží koncovka. Místo abychom v pohodě 2:0 vedli tak je zápas bezbrankový. A po naší útočné akci, kdy se tlačíme do zakončení, tak přijde smrtící brejk a najednou deset minut před koncem prohráváme. Prostě se nám nedaří a jsme z toho  zklamaní. Potřebovali by jsme se chytit vedoucím gólem, což se nám zatím na podzim nepovedlo.“  uvedl za Brod Kletečka Jaroslav

Branky:  89.min. Picek – 81.min. Polívka, 86.min. Burian

Rozhodčí: Havel     ŽK: 1:1     Diváků: 50

Vyhledávání