Oficiální stránky FK Železný Brod z.s.

8.5.2013 FK Zásada - FK ŽBS Železný Brod B

09.05.2013 20:00

8.5.2013

FK Zásada - FK ŽBS Železný Brod B   3:3 (1:1)

     Úvod utkání byl z obou stran opatrný, hra se odehrávala převážně mezi velkými vápny bez brankových příležitostí. Domácí obraně se nevyplatila jedna ze zpětných přihrávek domácímu brankáři, který fauloval. Rozhodčí odpískal pokutový kop, který proměnil Kuhn na 0:1. Domácí svými postupnými útoky hosty vážněji neohrožovali, naopak hosté nakopáváním dlouhých přihrávek na své útočníky byli pro domácí větší hrozbou. Při jedné akci domácích zleva po centru Michala Kopala se prosadil Srbek a srovnal stav utkání na 1:1.
     Druhý poločas začala Zásada vlažně, čehož hosté nevyvyužili ze dvou vyložených šancí. Teprve s blížícím se koncem utkání se v Zásadě začaly dít věci. Po faulu domácích opět v pokutovém území nařídil rozhodčí druhý pokutový kop - 1:2. Domácí se snažili o vyrovnání, to přišlo po trestném kopu Běliny, když za hranicí velkého vápna namířil přes zeď k zadní tyči hostujícího brankáře a srovnal na 2:2. Hosté ještě jednou z rychlého protiútoku a centru zleva vedli, když branku vstřelil Pala. Domácím již nezbýval skoro žádný čas a v úplném závěru i s brankářem Kopalem v útoku vybojovali nejprve roh. Poslední kop do míče v dnešním utkání z uvedeného rohu znamenal pro domácí vyrovnání na konečných 3:3. Autorem branky byl Bělina, který střelou přes celou branku od zadní tyče vyrovnal. Domácí na svém hřišti ještě na jaře nevyhráli, ale tentokrát remízu brali všemi deseti.


Branky: 84. a 90. Bělina 20. Srbek - 8. Kuhn (PK), 75. Mařík (PK), 85. Pala.    Rozhodčí: Krupa. ŽK: 2:2. Diváků: 60.
Zásada: Mil. Kopal - Blažek, Čurda, Růžička (70. Kotyza), Kalous - Srbek, Mich. Kopal, Čech (50. Štefanec), Fajfr - Bělina, Fišer.
Železný Brod B: Ducháček - Halama, Hadač, Kotlár ( 70. Plachý), Škaloud - Havlíček Josef, Makula, Pala, Burkoň - Kuhn (65. Drobný), Mařík.

Vyhledávání